Η καρδιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα σε ολόκληρο το σώμα, αν όχι το σημαντικότερο.
Είναι ένας ουσιώδης μυς, ο οποίος λειτουργεί σαν αντλία που τροφοδοτεί με αίμα κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος. Αντλεί αίμα, το οποίο μεταφέρει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τις σωματικές λειτουργίες και αποβάλει τα παράγωγα τα οποία δε χρειάζεται ο οργανισμός.

Η διατροφή αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα που θα συμβάλλει στην καλή υγεία της καρδιάς και των αγγείων και στην πρόληψη εμφάνισης νοσημάτων φθοράς, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα.
Τα τελευταία χρόνια ερευνητικά δεδομένα έχουν προσδώσει σημαντικές καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες σε φυσικά συστατικά, τα οποία θα βρούμε σε επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής. Μια πρωτοποριακή φόρμουλα φυσικών συστατικών και εκχυλισμάτων για την υγεία της καρδιάς αποτελεί το HeartMax της HealthAid.

Το HeartMax της HealthAid έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να συνδυάζει τα οφέλη των Ω3 λιπαρών οξέων μαζί με σκόρδο, καρνιτίνη, ταυρίνη, Α-λιποικό οξύ, CoQ10, λυκοπένιο, εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, λεκιθίνη και βιοφλαβονοειδή κίτρου, αποτελώντας μια πρωτοποριακή σύνθεση, τόσο για την υγεία του καρδιακού μυός και ρυθμού όσο και για τη σωστή λειτουργία των αγγείων και αρτηριών με τα οποία συνεργάζεται η καρδιά προς όφελος της υγείας μας.

Ιωάννης Παπαγεωργίου
Φαρμακοποιός
Επιστημονικός Συνεργάτης PHARMA CENTER Α.Ε.