Αν προσέχετε τη διατροφή σας, σας έχουμε το τέλειο πιάτο, με τα κατάλληλα υλικά, για να δώσετε πολλή γεύση μειώνοντας λίγο θερμίδες και λιπαρά.

Υλικά
500 κιλό γαρίδες μέτριου μεγέθους (αν δε θέλετε τις κεραίες και το κέλυφος μέσα στις σάλτσες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρισμένες κατεψυγμένες γαρίδες)
3 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας πάπρικα γλυκιά
1 ½ φλιτζάνι φέτα χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Το ανακατεύουμε 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες.
Τις ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη και μετά προσθέτουμε το κρασί.
Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
Σιγοβράζουμε έτσι για περίπου 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μόνο και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr