Υλικά
500γρ γαύρο
½ φλιτζανιού ξύδι από κρασί
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
3 κουτ. σούπας ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε καλά. Τοποθετούμε τα ψαράκια απλωτά σε ένα ταψί. Ρίχνουμε από πάνω το ξύδι, τη ρίγανη, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr