Υλικά
10 πιπεριές κίτρινες
10 φέτες του τοστ γαλοπούλα καπνιστή
10 φέτες τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών
2 φέτες ψωμί του τοστ

Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσάνι από τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τα σποράκια. Βάζουμε σε ένα πιάτο μια φέτα γαλοπούλα και από πάνω μια φέτα τυρί. Τυλίγουμε σε λεπτό ρολό τη γαλοπούλα και το τυρί και το βάζουμε μέσα σε μία πιπεριά. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να γεμίσουμε και τις υπόλοιπες πιπεριές. Στο ανοιχτό στόμιο βάζουμε ένα μικρό κομματάκι από το ψωμί ώστε να κλείσει όσο γίνεται καλύτερα και να μη χυθεί το λιωμένο τυρί στο ψήσιμο. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr