Υλικά
4 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
250 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
1 κ. σ. άνηθο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚ C, τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και τις λαδώνουμε με ½ κ. σ. ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 12- 15 λεπτά, έως ότου μαλακώσουν. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και το Μινέρβα Benecol Λευκό και ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε τις πιπεριές και τις χαράζουμε κατά μήκος από το κοτσάνι μέχρι σχεδόν την άκρη ώστε να σχηματιστεί μια βαρκούλα. Αφαιρούμε τα σπόρια και γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα. Γκρατινάρουμε για 10 λεπτά στους 200 ˚C. Σερβίρουμε και πουδράρουμε με καπνιστή, γλυκιά πάπρικα. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το σύνολο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.

Πηγή: benecol.gr