Γεμιστό ψωμί Βιέννης…σλουρπ!

Σλουρπ, γιάμι, μιαμ μιαμ!

Τι να πούμε τώρα για αυτή τη συνταγή…απλά φτιάξτε τη και απολαύστε τη!!!

Συστατικά

Χρησιμοποιήστε μια φραντζόλα Βιέννης ή μια οποιαδήποτε φραντζόλα ψωμιού

1 κιλό τριμμένο ελβετικό τυρί ή έμενταλ

1 κιλό φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα

μαύρες ελιές στραγγισμένες ψιλοκομμένες (προαιρετικά)

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)

40 γρ. ξυλάκια βούτυρο ή μαργαρίνη

2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουτ. αλάτι

1/2 κουτ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. ξερή μουστάρδα

Παρασκευή
Στρώστε αλουμινόχαρτο σε μια λαμαρίνα και από πάνω βάλτε το ψωμί.

Κόψτε το ψωμί ώστε να μοιάζει με ανανά σε απόσταση 1/2 εκατοστού.

Γεμίστε με τα λαχανικά και το τυρί μεταξύ των τμημάτων.

Λιώστε το βούτυρο και τα καρυκεύματα σε μια κατσαρόλα και περιχύστε το ψωμί.

Τυλίξτε με αντικολλητικό χαρτί και μετά με αλουμινόχαρτο το ψωμί, όπως τυλίγεται ένα σάντουιτς και ψήστε στους 250 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά.

Ανοίξτε το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε ΠενταΝόστιμο!

Το καρβέλι μπορεί να γεμιστεί και να αποθηκευτεί στο ψυγείο μέχρι να χρειαστεί. Προσθέστε λιωμένο βούτυρο και καρυκεύματα λίγο πριν το ζέσταμα.