Για να έχετε τη λαμπερή επιδερμίδα που θέλετε

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανό μας και ο καθρέφτης της υγείας μας. Αυτός δεν είναι ένας λόγος για να του προσφέρουμε την καλύτερη φροντίδα που μπορούμε;

Πολλά φυσικά συστατικά μπορούν να μας δώσουν όλα εκείνα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για να έχουμε ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Και ένα βασικό συστατικό για νεανική επιδερμίδα είναι το κολλαγόνο.

Ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο καπνός είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που ευθύνονται για τη σταδιακή μείωσή του, ενώ και το γήρας ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για αυτό. Κι ενώ ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει συνεχώς κολλαγόνο για να ‘’αντικαταστήσει’’ αυτό που έχει καταστραφεί, γύρω στα 35 χρόνια η παραγωγή του αρχίζει και μειώνεται.
Το κολλαγόνο ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Το αίμα και τα θρεπτικά συστατικά παρέχονται στο δέρμα, με αποτέλεσμα πιο λαμπερή και νεανική όψη.

Είναι λοιπόν σημαντικό, μετά από μια ηλικία να φροντίζουμε να αναπληρώνουμε επαρκώς το κολλαγόνο μας και ένας καλός τρόπος είναι το Worts, το μοναδικό Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, που μας χαρίζει λαμπερό, σφιχτό, λείο και απαλό δέρμα, γιατί στόχος μας είναι αυτό! Το Worts είναι εδώ για να προσφέρει στον οργανισμό το κολλαγόνο που χάνει καθημερινά.
Ξεκινώντας την ημέρα σας με μία κουταλιά Worts βοηθάμε το δέρμα μας να κερδίσει την χαμένη του ελαστικότητα, τη λάμψη του και τη σφριγηλότητά του.
Η δράση του ενισχύεται ακόμα περισσότερο εξαιτίας της Βιταμίνης C Που περιέχει, αυξάνοντας την απορροφητική ικανότητα του σώματος, και ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη δράση του κολλαγόνου. Το Worts περιέχει συστατικά που έχουν επίσημες μελέτες με ισχυρισμούς στον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com