Για τα μάτια σας και όχι μόνο …

Τα μάτια είναι το βασικό όργανο σε μία από τις βασικές αισθήσεις, την όραση. Μέσα από αυτά βλέπουμε τον κόσμο, αυτά μας βοηθούν να αντιληφθούμε το
οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Είναι λοιπόν σημαντικό να τους παρέχουμε τη φροντίδα που τους αξίζει.

Για να το επιτύχουμε αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε να τα προστατεύουμε από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι σωματίδια που παράγονται μέσα στο μάτι μέσω της ακτινοβολίας που καθημερινά δέχεται και αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα φθοράς. Μπορούμε να τις εξουδετερώσουμε ενισχύοντας τα αντιοξειδωτικά μας συστατικά. Αυτό μπορεί να γίνει κυρίως μέσα από τη κατανάλωση φυτικών τροφών όπως τα φρούτα.
Και ένα από αυτά είναι το μύρτιλο.

Το μύρτιλο, ένα μικρό μπλε μούρο που έχει χαρακτηριστεί για τη γενικότερη αντιοξειδωτική προστασία καθώς και για την ενίσχυση που προσφέρει στη λειτουργία της όρασης. Τα μύρτιλα περιέχουν ουσίες που βοηθούν το μάτι να προσαρμόζεται στις αλλαγές του φωτός, καθώς και να προσαρμόζεται το μάτι κατά τη διάρκεια της νύκτας, οπότε και ενισχύεται η νυχτερινή όραση.

Παράλληλα, το εκχύλισμα από το μύρτιλο μπορεί να έχει και προληπτική δράση σε προβλήματα του καταρράκτη και της ωχράς κηλίδας. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τη βιταμίνη Α, που υπάρχει στα μύρτιλα και διαδραματίζει και αυτή σημαντικό ρόλο στην όραση, καθώς είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορεί να προστατέψουν τα μάτια, αλλά και όλων τον οργανισμό από τη δράση των ελεύθερων ριζών, ενώ πολλές είναι οι αναφορές που γίνονται και για τη βοήθεια που προσφέρει στην ξηροφθαλμία. Την ίδια δράση προσφέρουν και οι ανθοκυανίνες που υπάρχουν στο μύρτιλο συμβάλλοντας στη μείωση των προβλημάτων των οφθαλμών. Μέσα από όλη αυτή του τη δράση το μύρτιλο χαρακτηρίζεται ως το φρούτο που προστατεύει τα μάτια από διάφορα προβλήματα και όχι μόνο.

Επειδή όμως δεν είναι ένα φρούτο που το βρίσκετε εύκολα για να το φάτε, μπορείτε να το βρείτε στο Worts. Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να σας οδηγήσουν στο να πάρετε ένα μπουκάλι Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και ένας από αυτούς μπορεί να είναι η υγεία των ματιών σας. Το Worts είναι ένα ο σύμμαχός σας για καλύτερη όραση και αυξημένη αντιοξείδωση, ενώ περιέχει και συστατικά που έχουν επίσημες μελέτες με ισχυρισμούς στον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων
Ζητήστε τα στα Φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com