Γιαουρτοφρουτοσαλάτα με μούσλι και καρύδια

Ένα πλήρες επιδόρπιο ή και ελαφρύ βραδινό. Πλούσιο φυτικές ίνες, ασβέστιο και καλής ποιότητας ω3 λιπαρά

Υλικά

1 μήλο
1 αχλάδι
4 – 5 καρύδια
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
2 κουταλιές της μούσλι
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση

Κόβετε σε κυβάκια ή μικρά κομμάτια το μήλο και το αχλάδι, αφού τα έχετε ξεφλουδίσει. Ρίχνετε το γιαούρτι και το μούσλι. Σπάτε με το χέρι τα καρύδια σε μικρότερα κομμάτια και τα προσθέτετε και αυτά. Ρίχνετε το μέλι και ανακατεύετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr