Γιαούρτι με καλοκαιρινά φρούτα, σπόρους chia και πασατέμπο

Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
2 φλιτζάνια καρπούζι και πεπόνι κομμένο σε κυβάκια
2 φλιτζάνια δημητριακά πρωινού
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
4 κουτ. σούπας σπόρους chia
4 κουτ. σούπας πασατέμπο καθαρισμένο

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. Σε 8 μεγάλα ποτήρια τοποθετούμε κάτω κάτω λίγα δημητριακά, από πάνω 2-3 κουταλιές από την κρέμα, από πάνω 2-3 κουταλιές από τα φρούτα και στο τέλος πασπαλίζουμε με σπόρους chia και πασατέμπο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr