Υλικά
1 φλιτζάνι του τσαγιού βρώμη
100 γρ. φιστίκι αράπικο ψιλοκομμένο
150 γρ. κουβερτούρα
75 γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με τις νιφάδες της βρώμης , το φιστίκι και το πορτοκάλι που έχουμε ψιλοκόψει. Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δυο κομμάτια λαδόχαρτου και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοοντας τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δακτύλου. Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με το μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια. Χωρίζουμε τα κομμάτια και τα αφήνουμε λίγο στο ψυγείο ή και εκτός ψυγείου σε δροσερό μέρος μέχρι να κρυώσουν και να σφίξουν

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr