Υλικά
750ml κόκκινο κρασί ξηρό
1 πορτοκάλι ολόκληρο και φλούδες από 1 πορτοκάλι
1 ξυλάκι κανέλλα
10 γαρυφαλλάκια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 σφηνάκια λικέρ πορτοκάλι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το κρασί, τις φλούδες και το χυμό πορτοκάλι, την κανέλλα, το λικέρ και τα γαρύφαλλα καρφωμένα στο ολόκληρο πορτοκάλι. Ζεσταίνουμε το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο. Ζεσταίνουμε καλά ώστε να απελευθερωθούν στο κρασί όλα τα αρώματα, αλλά αποσύρουμε από τη φωτιά προτού βράσει το κρασί μας. Στραγγίζουμε καλά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr