Γλυκό γιαούρτι με φράουλες και ξηρούς καρπούς

Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
2 φλιτζάνια φράουλες
1 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης σπασμένα
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. Προσθέτουμε τις φράουλες και τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε ένα βαθύ μπολ και αν θέλουμε γαρνίρουμε την επιφάνεια με φράουλες και φιστίκια που έχουμε κρατήσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr