Υλικά:
2 γλυκοπατάτες με τη φλούδα
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα και τις κόβουμε σε κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ταψί, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με θυμάρι, δενδρολίβανο, πιπέρι και αλάτι. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr