Η βιταμίνη Β12 είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό καθώς συμβάλλει στη δημιουργία υγιών
ερυθρών αιμοσφαιρίων και διατηρεί το νευρικό σύστημα σε εγρήγορση. Ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β και περιέχει κοβάλτιο, γι΄ αυτό και οι ενώσεις της, αναφέρονται ως κοβαλαμίνες. Οι μορφές της Β12 που επηρεάζουν τον ανθρώπινο μεταβολισμό είναι η μεθυλοκοβαλαμίνη και η 5-δεοξυαδενοσιλοκοβαλαμίνη.

Η επάρκεια σε βιταμίνη Β12:

• Εξασφαλίζει ενέργεια για τον οργανισμό καταπολεμώντας το αίσθημα της κούρασης και της κόπωσης

• Συμβάλλει στην καλή υγεία δέρματος και μαλλιών

• Στηρίζει το νευρικό σύστημα και βελτιώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης

• Βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης

• Βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

• Βοηθά στην πρόληψη της αναιμίας

• Βοηθά στη μείωση των καρδιαγγειακών παθήσεων

Που θα βρείτε τη Β12
Διατροφικά πλούσιες πηγές της αποτελούν τα θαλασσινά, το συκώτι, τα γαλακτοκομικά, το κρέας, το κοτόπουλο και το αυγό. Παράλληλα θα την βρείτε σε επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής και σιρόπια ομορφιάς και υγείας όπως το JOHN NOA WORTS.

Μια κουταλιά WORTS κάθε πρωί και η Β12 που περιέχει, συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, μας γεμίζει ενέργεια και μας ενισχύει σωματικά, αλλά και πνευματικά. Τα οφέλη του είναι πολλά και φυσικά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που θα αναφέρουμε, γι’ αυτό αποτελεί και τον «βασιλιά» των σιροπιών. Μία μόνο κουταλιά WORTS, μπορεί να αλλάξει όλη σας την πρωινή διάθεση, όλη σας τη μέρα, όλη σας τη ζωή.

Μάθετε λοιπόν, να ξεκινάτε τη μέρα σας με τον σωστότερο τρόπο, προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, χωρίς να αισθάνεστε κούραση και εξάντληση. Εμείς, σας έχουμε παρακάτω 7 δράσεις της Β12 και του σιροπιού υγείας και ομορφιάς WORTS. Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. ΦΥΣΙΚΑ.

Ζητήστε τα στο www.johnnoa.com  2110123575 ή σε όλα τα Φαρμακεία.