Υλικά
100 γρ φέτα (κατά προτίμηση χαμηλών λιπαρών)
200 γρ κασέρι
3 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι σόδα
200 γρ μαργαρίνη

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ τρίβουμε με τον τρίφτη το κασέρι και θρυμματίζουμε τη φέτα και τα ανακατεύουμε. Χτυπάμε ξεχωριστά τα αυγά και τα ρίχνουμε στα τυριά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη σόδα και το αλεύρι. Ζεσταίνουμε σε ένα μπεν μαρί ή λίγο σε φούρνο μικροκυμάτων τη μαργαρίνη για να μαλακώσει και τη ρίχνουμε στο μείγμα.Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το μίγμα της τυρόπιτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Ομάδα neadiatrofis.gr