«Θεραπεύουμε τον χρόνιο πόνο και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής!»
Με επίκεντρο την ολιστική φροντίδα των ασθενών, το
ABH MEDICAL GROUP συνεχώς εξελίσσεται και εντάσσει στη γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της μια νέα ειδικότητα, το «Ιατρείο Πόνου», θέτοντας καθημερινά την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία της ανθρώπινης υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Το «Ιατρείο Πόνου» του ABH MEDICAL GROUP έχει ως στόχο τη διάγνωση και ανακούφιση του ασθενούς από το χρόνιο πόνο, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του, τη διατήρηση της ψυχικής του υγείας και τη γρήγορη επαναφορά του στις καθημερινές δραστηριότητες. Στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων Αναισθησιολόγων – Αλγολόγων και Ψυχολόγων, που σε συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ως ξεχωριστή κλινική οντότητα.

Χρόνιος πόνος είναι ο πόνος που διαρκεί για περισσότερο από 3 μήνες και η αιτία που τον προκαλεί δεν δύναται να ιαθεί με φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση (π.χ. κεφαλαλγίες, μυοσκελετικά νοσήματα, πόνος από νευροπάθειες, καρκινικός πόνος, πόνος από αγγειακές νόσους, αλγοδυστροφία, πόνοι περιόδου, ψυχογενής πόνος). Σε αντίθεση με τον οξύ πόνο, που είναι ένας απαραίτητος συναγερμός για βλάβη κάποιου οργάνου ή ιστού, ο χρόνιος πόνος είναι ο ίδιος μια νόσος, και ως νόσος πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Οι επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης που εφαρμόζει το ABH Medical Group, γίνονται με τοπική αναισθησία και ακτινοσκοπική καθοδήγηση και έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση ανακούφιση του ασθενούς από τον πόνο και την ελαχιστοποίηση της φαρμακευτικής αγωγής. Ενδεικτικές μέθοδοι αντιμετώπισης που εφαρμόζονται είναι: ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες πόνου, prp, προλοθεραπεία, εφαρμογή επιθέματος καψαϊκίνης, botox, tens, χειροπρακτική, εναλλακτική ιατρική – βελονισμός, εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή κλπ.

Πολλές φορές η έντονη συναισθηματική φόρτιση του ασθενούς οδηγεί στην αύξηση της έντασης των συμπτωμάτων του πόνου χωρίς να υπάρχει επιδείνωση της νόσου. Για αυτό, τόσο η υποστήριξη από ψυχολόγο εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση χρόνιων πασχόντων, όσο και η φροντίδα για την ανακούφιση του χρόνιου πόνου, είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση των ασθενών, διότι στο ABH Medical Group «θεραπεύουμε τον χρόνιο πόνο και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής!». www.abh-medicalgroup.com

Κέντρα ABH Medical Group ▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Βασιλέως Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35 ▪ ΑΘΗΝΑ: Κων. Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, Αθήνα (Περιοχή Hilton)

Σχετικά με το ΑΒΗ – MEDICAL GROUP
Το ABH MEDICAL GROUP είναι ένα ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών στην αιχμή της επιστήμης. Μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών:
Αγγειοχειρουργική, αντιγήρανση, γαστρεντερολογία, γενική χειρουργική, γναθοχειρουργική, γυναικολογία-μαιευτική, δερματολογία, ειδική παθολογία, ενδοκρινολογία, ιατρείο πόνου, καρδιολογία, κέντρο αξιολόγησης ανθρώπινης απόδοσης, κέντρο μαστού, κέντρο πεπτικών διαταραχών, ορθοπαιδική, ουρολογία-ανδρολογία, οφθαλμολογία, πλαστική χειρουργική, πνευμονολογία και ιατρείο διακοπής καπνίσματος, ωτορινολαρυγγολογία. Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα αισθητικής, διαιτολογίας, συμβουλευτικής και life coaching. Σημείο αναφοράς του ABH MEDICAL GROUP είναι ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη χρήση εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.