Ημέρα Διατροφής και Ευεξίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton η Ημέρα Διατροφής και Ευεξίας προς τα μέλη του Hiltonia Spa, από τους επιστήμονες της ομάδας του διατροφικού portal «Νέα Διατροφής»
. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει χρήσιμες συμβουλές και να συνομιλήσει με έμπειρους και καταξιωμένους επιστήμονες διαιτολόγους – διατροφολόγους, ψυχολόγους και ειδικούς φυσικής αγωγής, πάνω σε θέματα που αφορούσαν τον έλεγχο βάρους.

Ειδικότερα, οι εργασίες της εκδήλωσης περιελάμβαναν ομιλίες σε σχέση με τη σύσταση σώματος και την αξιολόγηση του βάρους και του λίπους, τη διατροφή για τη μείωση του σωματικού βάρους, την ψυχολογία της διατροφής, αλλά και τη σημασία της φυσικής δραστηριότητας στη σωστή απώλεια βάρους. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις σύστασης σώματος, λιπομετρήσεις και διατροφικές αξιολογήσεις σε όσους από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούσαν. Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε αποκλειστικά από την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Health Aid.

Στην φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και μέλος της επιστημονικής ομάδας «Νέα Διατροφής» κα. Πόπη Καράτζη, ο κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος και διευθυντής της επιστημονικής ομάδας «Νέα Διατροφής» κος. Χάρης Γεωργακάκης, η υποδιευθύντρια του Hiltonia Spa κα. Σοφία Καλαντίδου, η εξελικτική ψυχολόγος και μέλος της επιστημονικής ομάδας «Νέα Διατροφής» κα. Μάγδα Δασκαλάκη.