Καλοκαιρινή  φρουτοσαλάτα με πεπόνι, ροδάκινο, γιαούρτι , δημητριακά και μέλι

Μια πληθώρα βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών σε ένα μπωλ. Ένα πλήρες βραδινό για διαιτώμενους και μη.

Υλικά
½ μικρό στρογγυλό πεπονάκι
1 μεγάλο ροδάκινο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας δημητριακά ολικής άλεσης
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση
Πλένετε καλά το πεπόνι και το σκουπίζετε με χαρτί.
Το κόβετε στη μέση, βγάζετε τη φλούδα και το καθαρίζετε καλά από τους σπόρους.
Κόβετε το μισό σε κομμάτια και το ρίχνετε σε ένα βαθύ μπωλ.
Καθαρίζετε ένα ροδάκινο και το κόβετε μέσα και αυτό.
Προσθέτετε ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, το μέλι και τα δημητριακά και ανακατεύετε .

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr