Yλικά
10 ώριμες ντομάτες κομμένες στα 4 και ξεσποριασμένες
5 φέτες του τοστ χωρίς κόρα, κομμένες σε κύβους
2 κ.σ. ξύσι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 αγγούρι, χοντροκομμένο

1 πιπεριά πράσινη, χοντροκομμένη
1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό
½ κ.γ. μπούκοβο
Αλάτι-πιπέρι
200 γρ. φέτα

Eκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα, για 3 λεπτά. Περνάμε από ένα ψιλό σουρωτήρι και τοποθετούμε τη σούπα στο ψυγείο για 2 ώρες. Σερβίρουμε τη σούπα σε μπολ και γαρνίρουμε με την τριμμένη φέτα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr