Υλικά
1 μέτριο παξιμάδι ολικής αλέσεως
1 λίγο ώριμη ντομάτα
50 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βρέχουμε και αφήνουμε να μαλακώσει το παξιμάδι. Το βαζουμε σε ένα πιάτο και από πάνω τρίβουμε με ένα τρίφτη ή κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη ντομάτα. Πάνω από την ντομάτα βάζουμε τη φέτα τριμμένη, πασπαλίζουμε με ρίγανη και προσθέτουμε και την κάππαρη. Στο τέλος ραντίζουμε με ελαιόλαδο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr