Κεφτεδάκια Σοκολάτας

Μια πολύ νόστιμη γλυκιά συνταγή. Η επιλογή μαργαρίνης αντί για βούτυρο βελτιώνει την ποιότητα των λιπαρών του γλυκού μας.

Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ καλά θρυμματισμένο
250 γρ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη κλασική γεύση
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι του τσαγιού φιστίκια Αιγίνης
1 κ. εσπρέσο κονιάκ
2 κ. σ. κακάο
1 βανίλια
250 γρ. τρούφα υγείας

Εκτέλεση
Χτυπάμε με ένα μίξερ τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη κλασική γεύση και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το κονιάκ, το κακάο, τη βανίλια, τη φυστικόψυχα και τα μπισκότα. Μόλις ανακατευτούν καλά τα υλικά, τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Ρίχνουμε την τρούφα σε ένα ταψί, βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο, πλάθουμε κεφτεδάκια και τα πανάρουμε στο ταψί. Διατηρούμε στο ψυγείο.

Πηγή : benecol.gr