Υλικά για τη ζύμη
120γρ μαργαρίνη
1 αυγό
4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
Αλάτι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, περίπου 350γρ.

Υλικά για τη γέμιση
2 πράσα
½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 φέτες του τοστ γαλοπούλα βραστή
4 φέτες του τοστ κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
2 αυγά
1 ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), το νερό, το αυγό, το αλάτι και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη. Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και με το χέρι μας απλώνουμε σιγά σιγά τη ζύμη να καλύψει τον πυθμένα και λίγο τα πλαϊνά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα πράσα σε ροδέλες και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μπολ, ψιλοκόβουμε τη γαλοπούλα και το τυρί και προσθέτουμε το μίγμα από το πράσο και το κρεμμυδάκι, τον άνηθο, τη φέτα, τα αυγά χτυπημένά μαζί με το γάλα και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το υλικά πάνω από τη ζύμη. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.