Κοτόπουλο φιλέτο με ανανά και λαχανικά

Υλικά
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ½ φλιτζάνι ανανά φρέσκο σε κυβάκια

1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά
1 φλιτζάνι καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μεριδούλες. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε ανά 2 λεπτά ώστε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη μισή μουστάρδα, περίπου 1 λίτρο νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Μετά από περίπου 15 λεπτά, προσθέτουμε τον ανανά, τις πιπεριές, τα καρότα και την υπόλοιπη μουστάρδα και σιγοβράσουμε μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κοτόπουλο και να μελώσει η σάλτσα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr