Κοτόπουλο γιαουρτλού με κρασί και μυρωδικά

Υλικά
3 φιλέτα κοτόπουλο
1 φλιτζάνι κρασί λευκό
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
2 φλιτζάνι ντομάτα πολτοποιημένη

1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
Λίγη ρίγανη
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
4 κ.σ. δυόσμος
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε λίγο τα φιλέτα του κοτόπουλου. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πάπρικα και τη ρίγανη και περίπου 2 φλιτζάνια νερό. Σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr