Yλικά
2 φιλέτα κοτόπουλου σε κομμάτια
3 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέλες
6 κ.γ. ζάχαρη
Λίγο αλάτι, πιπέρι
4 κ.σ. Μαργαρίνη Χωριό με ελαιόλαδο
Χωριό Γραβιέρα Γλυκιά σε κύβους (προαιρετικά)

Eκτέλεση
Βάζουμε 1 κ.σ. Μαργαρίνη Χωριό με ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Μόλις λιώσει προσθέτουμε τα κρεμμύδια και όταν μαραθούν ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να καραμελώσουν. Σε ένα άλλο τηγάνι λιώνουμε την υπόλοιπη Μαργαρίνη Χωριό με ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου. Ψήνουμε κάθε πλευρά από 2-4 λεπτά (ανάλογα το πάχος κάθε κομματιού). Προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Μπορούμε, προαιρετικά, να προσθέσουμε στο πιάτο μας Χωριό Γραβιέρα Γλυκιά κομμένη σε κύβους.

Πηγή : minervahorio.gr