Υλικά
600 γρ κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
1 μεγάλη ντομάτα
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού βότκα

1 φλιτζάνι φέτα χαμηλών λιπαρών σε κυβάκια
Ελάχιστο αλάτι, αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι πολτοποιημένο και το κοτόπουλο. Το ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και σβήνουμε με τη βότκα. Έπειτα προσθέτουμε τη ντομάτα πολτοποιημένη. Σιγοβράζουμε για 15 -20 λεπτά. Προσθέτουμε τη φέτα και βράζουμε για λίγα λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάζουμε πρώτα τη σάλτσα προτού προσθέσουμε αλάτι και στο σερβίρισμα ρίχνουμε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr