Υλικά
½ φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Eλαιόλαδο κλασικό
½ φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Μαργαρίνη με κλασική γεύση

1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
3 ½ φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ φλιτζάνι του τσαγιού σουσάμι
1 ασπράδι αυγού
σουσάμι για το τύλιγμα
1 λαδόκολλα

Εκτέλεση
Στο μούλτι ανακατεύουμε το Χωριό Eλαιόλαδο κλασικό, τη Χωριό Μαργαρίνη με κλασική γεύση, το κρασί και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι το μίγμα να γίνει αφρός.
Σε λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το περιεχόμενο του μούλτι και το σουσάμι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή (ζύμη που να πλάθεται).
Χτυπάμε το ασπράδι με το μίξερ και βάζουμε το σουσάμι για το τύλιγμα σε μια πιατέλα.
Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα βουτάμε στο ασπράδι και μετά στο σουσάμι.
Τοποθετούμε τα κουλουράκια (να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν και δεν θέλουμε να κολλήσουν) σε λαμαρίνα όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για περίπου 25 λεπτά.

Πηγή : minervahorio.gr