Κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό με δύο τρόπους

Μεταμορφώστε το κουλούρι σας, δίνοντας πολλή γεύση και κάνοντάς το ένα πλήρες μικρογεύμα, ακόμη και ως βραδινό.

Υλικά
2 κουλούρια Θεσσαλονίκης (λίγο χονδρά, όχι κριτσινισμένα)
1 μέτρια ντομάτα
1 φέτα του τοστ γαλοπούλα βραστή
1 φέτα του τοστ τυρί τύπου gouda
1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη
50γρ φέτα
Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση
Παίρνουμε το κουλούρι και με ένα μαχαιράκι προσεκτικά το χωρίζουμε στη μέση.
Αλείφουμε τη μαργαρίνη στη μία πλευρά.
Κόβουμε τη γαλοπούλα και το τυρί σε λεπτές λωρίδες και τις τοποθετούμε στο κουλούρι, όπως φτιάχνουμε ένα τοστ.
 Κόβουμε λίγη από την ντομάτα σε λεπτές και μικρές φέτες (ώστε να χωράνε στο κουλούρι) και τις τοποθετούμε πάνω στη γαλοπούλα και το τυρί.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένη τοστιέρα.
Εναλλακτικά, ανοίγουμε το κουλούρι και βάζουμε μέσα λεπτές φέτες ντομάτα, λεπτές φέτες φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Ψήνουμε και πάλι στην τοστιέρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr