Υλικά
1 μέτριο κουνέλι κομμένο σε μικρές μερίδες για κατσαρόλα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
½ φλιτζ. χυμό από λεμόνι

10 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κουνέλι. Το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές να πάρει λίγο χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπαχάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε περίπου 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κουνέλι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή φούρνου ή με ρύζι

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr