Υλικά για
1 μέτριο πιάτο βρασμένα χόρτα βλήτα
1 παντζάρι βρασμένο
½ φλιτζάνι κουκουνάρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μπαλσαμικό ξύδι
1 κουτ. του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκάλι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα βλήτα, από πάνω τους το παντζάρι κομμένο σε φετούλες και πασπαλίζουμε με το κουκουνάρι. Ρίχνουμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκάλι, τη μουστάρδα, το ξύδι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr