Υλικά
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
1 φέτα του τοστ γαλοπούλα βραστή
1 φέτα του τοστ τυρί τύπου gouda
1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη

Εκτέλεση
Παίρνουμε το κουλούρι και με ένα μαχαιράκι προσεκτικά το χωρίζουμε στη μέση. Αλείφουμε τη μαργαρίνη στη μία πλευρά. Κόβουμε τη γαλοπούλα και το τυρί σε λεπτές λωρίδες και τις τοποθετούμε στο κουλούρι, όπως φτιάχνουμε ένα τοστ. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένη τοστιέρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr