Υλικά
1 κυπριακή πίτα
1 μεγάλο μπιφτέκι
1 χούφτα κομμένο μαρούλι
2 φέτες του τοστ τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση
Κόβουμε το μπιφτέκι οριζόντια στη μέση ώστε να γίνει δύο λεπτά κομμάτια και να χωράνε στην πίτα μας. Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας. Τοποθετούμε μέσα το μπιφτέκι και από πάνω αλείφουμε με τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το μαρούλι και στη συνέχεια το τσένταρ. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr