Υλικά
1 κυπριακή πίτα
½ φλιτζάνι κιμά κοκκινιστό για μακαρόνια
1 κ.σ. καλαμπόκι
3 κουτ. σούπας καρότο τριμμένο
1 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη σε κυβάκια

3 κουτ. σούπας τυρί τριμμένο (γραβιέρα ή γκούντα)
1 κουτ. σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Παίρνετε την κυπριακή πίτα, απλώνετε επάνω τον κιμά και πασπαλίζετε με το τυρί, το καλαμπόκι, το καρότο και την πιπεριά. Στο τέλος απλώνετε το γιαούρτι. Την κλείνετε καλά και ψήνετε στους 180 C, στον αέρα, σε προθερμασμένο φούρνο εώς ότου γίνει τραγανή η πίτα. Είναι σημαντικό να αλείψετε την πίτα με λίγο γάλα με ένα πινέλο προτού την βάλετε στο φούρνο και κατά τη διάρκεια του ψησίματος για να μην ξεραθεί.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr