Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. κοτόπουλο ψητό στήθος
2 φύλλα μαρούλι
50 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

2-3 κομμάτια λιαστή ντομάτα ψιλοκοκμμένα
λίγα φύλλα φρέσκια ρίγανη
Μερικές σταγόνες ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας και αλείφουμε το τυρί κρέμα. Από πάνω τοποθετούμε το κοτόπουλο σε λεπτά κομμάτια και τη λιαστή ντομάτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη και το ελαιόλαδο. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr