Υλικά
1 κυπριακή πίτα
90 γρ. χοιρινό που περίσσεψε στραγγισμένο από σάλτσες και κομμένο σε κομματάκια
2 φύλλα iceberg
2 φέτες τυρί τύπου γκούντα
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
2 κουτ. σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση
Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της κυπριακής πίτας και τοποθετούμε το iceberg, από πάνω το χοιρινό σε κομματάκια, το τυρί και τη ντομάτα. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τα υλικά που έχουμε βάλει μέσα στην κυπριακή πίτα. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr