Κυπριακή πίτα με σολομό, ντοματίνια και ρόκα

Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. καπνιστό σολομό
1 χούφτα baby ρόκα
3-4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουταλιές της σούπας τυρί τύπου philadelphia

Εκτέλεση
Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας. Αλείφουμε προσεκτικά με το τυρί και τοποθετούμε μέσα το σολομό. Προσθέτουμε τη ρόκα και στη συνέχεια τα ντοματίνια. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr