Ένα πολύ γευστικό και ισορροπημένο διατροφικά συνοδευτικό, με το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε τους τηγανητούς μεζέδες.
Η επιλογή του ψησίματος στο φούρνο μειώνει σημαντικά τα λιπαρά της συνταγής.

Υλικά
2 φύλλα κρούστας
2 λεπτές φέτες Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
1 κ.σ. ελαιόλαδο

Ουζόμελο:
3 κ.σ. ούζο
1 κ.γ. μέλι
1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180 C. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας, τοποθετούμε τις φέτες λευκού τυριού και τυλίγουμε να γίνουν δύο φάκελοι, κολλώντας με νερό. Λαδώνουμε τους φακέλους και ένα ταψάκι και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το μέλι και το θυμάρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το ούζο να ενσωματωθεί. Σερβίρουμε σε δύο πιάτα τις φέτες λευκού τυριού και περιχύνουμε με το ουζόμελο.

Πηγή : benecol.gr