Υλικά
200 γρ. ζελέ κεράσι
2 ποτήρια βραστό νερό (400-500 ml)
2 ποτήρια χυμό φρούτων (400-500ml)

2 φλιτζάνια φρέσκα φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια ή ολόκληρα αν είναι μικρά (φράουλες, μύρτιλα,)
Λίγο λικέρ

Εκτέλεση

Διαλύετε το ζελέ σε 2 ποτήρια βραστό νερό. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και προσθέτετε το χυμό φρούτων. Μοιράζετε το μείγμα σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει. Μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτετε τα φρούτα, τα οποία πριν έχετε ραντίσει με λικέρ της αρεσκείας σας, ανακατεύετε με ένα πιρούνι για να μοιραστούν τα φρούτα ομοιόμορφα σε όλο το μπολ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει καλά. Για να πήξει πρέπει να μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr