Υλικά
10 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 μέτρια κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

3 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα μανιτάρια. Κόβουμε τα κοτσάνια τους και τα βάζουμε με την καμπύλη του καπέλου τους προς τα κάτω σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε απλώσει αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε λίγο τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο, σβήνουμε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο, το τυρί και γεμίζουμε με αυτό το μίγμα τα μανιτάρια. Ψήνουμε στο γκριλ για 10 περίπου λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr