Υλικά
2 στραγγιστά γιαούρτια χαμηλών λιπαρών
1 γάλα, ζαχαρούχο ελαφρύ (χαμηλών λιπαρών)
Χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ (μοσχολέμονα)
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

6 μπισκότα digestive

Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ χτυπάμε μαζί το γιαούρτι, το γάλα, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και του λάιμ. Σε μικρά μπωλάκια ή σε χαμηλά ποτήρια ρίχνουμε στον πάτο θρυμματισμένα τα μπισκότα και μοιράζουμε από πάνω την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει για μισή ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr