Υλικά
2 αυγά + 2 ασπράδια
500 γρ. μανιτάρια άσπρα
1 κουταλιά της σούπας καλαμπόκι
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα λαχανικά με μία κουταλιά λάδι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ) και τα ασπράδια αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το μίγμα στο τηγάνι με τα λαχανικά και όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη για να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr