Light  ψητά μανιτάρια γεμιστά με τυρί

Υλικά
10 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρι (γραβιέρα ή κασέρι)
Αλάτι, πιπέρι και λίγη παρμεζάνα

Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα μανιτάρια. Κόβουμε τα κοτσάνια τους και τα βάζουμε με τα «καπέλα» από κάτω των με την καμπύλη προς τα κάτω σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε απλώσει αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 10 περίπου λεπτά. Κλείνουμε το φούρνο και αφήνοντάς τα μέσα πασπαλίζουμε με κίτρινο τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών. Αφήνουμε για λίγο μέχρι να λιώσει το τυρί. Πασπαλίζουμε με τον άνιθο και σερβίρουμε.

Ομάδα neadiatrofis.gr