Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη: Απόλαυση χωρίς όρια

Πάνω από έναν ελληνικό καφέ μπορείς να κουβεντιάσεις, να διαβάσεις, να δουλέψεις, να ταξιδέψεις, μπορείς μέχρι και να φλερτάρεις! Επειδή τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι πολλά, πρέπει να μπορείς να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ… χωρίς κανέναν περιορισμό!

Αυτή ακριβώς η “Απόλαυση χωρίς όρια”, υπογραμμίζεται μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη, ο οποίος χαρίζει στους λάτρεις του ελληνικού καφέ την αγαπημένη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα… και χωρίς καφεΐνη!

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό σποτ ξεκινάει σε έναν χώρο εργασίας, όπου μια εντυπωσιακή γυναίκα ανατρέπει όλα τα στερεότυπα και προτείνει έξοδο για καφέ σε έναν «συνεσταλμένο» συνάδελφό της. Προς γενική έκπληξη, ωστόσο, ο αμήχανος άνδρας απορρίπτει την πρόσκληση της πανέμορφης συναδέλφου, γιατί… έχει ήδη πιει πολλούς καφέδες!

Προκειμένου, λοιπόν, να μην βρεθεί κανείς στη δυσάρεστη θέση να πει όχι σε έναν ακόμα καφέ επειδή θέλει να περιορίσει την καφεΐνη στη διατροφή του, o Λουμίδης Παπαγάλος χωρίς καφεΐνη ανατρέπει κι αυτός τα στερεότυπα! Χάρη στο μοναδικό του χαρμάνι, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τα φυσικά πλεονεκτήματα του καφέ… χωρίς όρια!