Υλικά για περίπου 30 κομμάτια
200 γρ μαργαρίνη
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
10 λουκάνικα γαλοπούλας
1 αυγό

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μαργαρίνη (την έχουμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου) μαζί με το γιαούρτι και το αλεύρι. Πλάθουμε τη ζύμη (είναι πολύ αφράτη) και τη σκεπάζουμε με μια πετσέτα να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά. Κόβουμε το κάθε λουκάνικο γαλοπούλας σε 3 ίσα μέρη. Ανοίγουμε το φύλλο με πλάστη, κόβουμε με ένα στρογγυλό καπάκι από ένα βάζο στρογγυλά φύλλα. Τοποθετούμε σε κάθε κομμάτι 1 κομμάτι λουκάνικο και σκεπάζουμε προσέχοντας να κλείσουμε καλά τις άκρες πατώντας τις με το δάχτυλό μας. Τοποθετούμε τα λουκανικοπιτάκια σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με ένα πινέλο την επιφάνειά τους με ένα χτυπημένο αυγό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr