Υλικά
500 γρ. μακαρόνια
1 φυτική κρέμα γάλακτος light
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια κομμένα
2 μέτριες πιπεριές

200 γρ. καλαμπόκι
2 ξερά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
Τριμμένο γραβιέρα

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Μόλις σοταριστούν, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να σφίξει η κρέμα. Τέλος, ρίχνουμε το μίγμα στα μακαρόνια, τα οποία έχουμε προηγουμένως βράσει σε αλατισμένο νερό για 10 περίπου λεπτά. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το τυρί.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr