Υλικά
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
150 ml Χωριό soft ανάλατο με βούτυρο αγελάδος
Mισό φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ποικιλία τριμμένων τυριών με Γραβιέρα

200 γρ. Χωριό Γραβιέρα Γλυκιά κομμένη σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζετε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και το σουρώνετε. Προσθέτετε τη μισή Χωριό Ποικιλία τριμμένων τυριών με Γραβιέρα, το πιπέρι, το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο και ανακατεύετε. Αλείφετε ένα ταψί με Χωριό soft και βάζετε μέσα το 1/3 από το μακαρονάκι. Ρίχνετε από πάνω τους μισούς κύβους από τη Χωριό Γλυκιά Γραβιέρα. Συνεχίζετε με άλλη μια στρώση μακαρονάκι, μια δεύτερη με το Χωριό Ποικιλία τριμμένων τυριών με Γραβιέρα, μία τελευταία στρώση μακαρονάκι. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο Χωριό Ποικιλία τριμμένων τυριών και προσθέτετε 2 κουταλιές Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο. Ψήνετε το μακαρονάκι σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.

Πηγή : minervahorio.gr