Υλικά
8 μέτρια μήλα
10 κουταλιές της σούπας στέβια
1 ½ φλιτζ. νερό
Χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
Φλούδα από 1 λεμόνι
2 ξυλάκια κανέλλας

Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα. Τα κόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια τα οποία ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμόνι γιατί διαφορετικά θα μαυρίσουν. Βάζουμε τα μήλα σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και τη στέβια και βράζουμε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό και τη φλούδα από το λεμόνι και την κανέλλα. Συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα μας. Αφαιρούμε τα ξυλάκια της κανέλλας και μοιράζουμε σε γυάλινα βάζα.