Υλικά
1 kg μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε μπουκιές
½ kg λευκά μανιτάρια baby
1 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 κ.σ. αλεύρι

250 ml λευκό κρασί
Αλάτι-πιπέρι
60 ml Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας απ’όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια μέχρι να χρωματιστούν και το κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό ή ζωμό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2 ½ ώρες. Μόλις μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το εστραγκόν. Σερβίρουμε με έναν πουρέ πατάτας ή με ρύζι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε : minervahorio.gr