Μια απόλυτα διαιτητική επιλογή, πλούσια σε πρωτεΐνη, πολλές φυτικές ίνες και με σχετικά λίγα λιπαρά. Μας δίνει υψηλά ποσά σιδήρου.

Υλικά
2 φιλέτα μοσχαρίσια 250 γρ. το τεμάχιο
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
3 μάτσα ρόκα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα πιέζουμε με το χέρι μας για να ανοίξουν και τα πανάρουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά. Λιώνουμε τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα φιλέτα για να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές (το πολύ 2 λεπτά).
Έχουμε ζεστάνει το φούρνο στους 200 C και ψήνουμε τα φιλέτα για 15 λεπτά. Σε μια σαλατιέρα χοντροκόβουμε με το χέρι τη ρόκα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Αλατίζουμε ελαφρώς, ανακατεύουμε, μοιράζουμε σε δύο πιάτα και σερβίρουμε τα φιλέτα.

Πηγή : benecol.gr